با وجود اینکه ابزار مورد استفاده برای تولید این محتواها، یک گوشی هوشمند بود، اما نتایج بدست آمده، حیرت انگیز بود. شرکت مذکور با استفاده از دوربین گوشی هوشمند خود، ویدیوهای کوتاه و عکس های محصولات خود را ثبت می کرد. این محتواها سپس در شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام، تلگرام و واتساپ منتشر می شد.
برای مثال، یک شرکت خبری می تواند از هوش مصنوعی استفاده کند تا خبرهای تازه را به سرعت تولید و منتشر کند. یکی از مثال های کاربرد هوش مصنوعی در تولید محتوا، خواندن و ترجمه متون بزرگ است. هوش مصنوعی می تواند متن های طولانی را بخواند، مفهوم آن را درک کند و متن جدید را بر اساس مفهوم فهمیده شده تولید کند.
در دنیایی که تکنولوژی به سرعت در حال پیشرفت است، ایجاد محتوا با استفاده از گوشی هوشمند به یک نیاز ضروری تبدیل شده است. در این مطالعه، به بررسی نحوه تولید محتوا با گوشی هوشمند و اثرات آن بر روی آگاهی از برند و محبوبیت بین کاربران خواهیم پرداخت.
بازاریابی دیجیتال، یک فرایند برنامه ریزی شده و سیستماتیک است که از طریق اینترنت و فناوری های دیجیتال انجام میشود. این روش در قرن 21 پدیدار شده است و به سرعت جایگاه ویژهای در دنیای بازرگانی پیدا کرده است.
کاربران بیشتری در حال ارائه نظرات، به اشتراک گذاری نوشته ها و ویدیوها و پیگیری علاقه مندیهای خود در رسانه های اجتماعی بودند. علاوه بر افزایش فروش، شرکت مشاهده کرده که میزان تعاملات کاربران با پست های آن در شبکه های اجتماعی به طور فزاینده ای افزایش یافته است.
در این مقاله، تلاش میکنیم امکانات، چالشها و راهکارهای تولید محتوا با گوشی را بررسی کنیم. در جامعه دیجیتال امروز، گوشیهای همراه بیش از یک وسیله ارتباطی شخصی هستند؛ آنها بستری برای تولید محتوا شدهاند که امکان فعالیتهای اقتصادی، اجتماعی و حتی فرهنگی را ممکن میسازد. با این وضعیت، نگاه کنندگان به گوشی به تولیدکنندگان تبدیل شدهاند که خلاقیت و محتوای جذاب خود را ارائه میدهند.
بازاریابی دیجیتال به کمک تکنیکهای مختلفی از جمله سئو، تبلیغات پیوندی، چگونه بازاریابی دیجیتال می تواند استارتاپ شما را به سطح بالاتری برساند – مد خبری ایمیلی، بازاریابی محتوا، بازاریابی شبکههای اجتماعی و بازاریابی موبایل، افراد را به وبسایتها، فروشگاههای اینترنتی و پلتفرمهای اجتماعی جذب میکنند.
به طورخاص، فروش آنلاین شرکت در مدت کوتاهی بیش از 40 درصد افزایش یافت. بیشتر مشتریان جدید اعلام کردند که با برند از طریق محتوای منتشر شده در شبکه های اجتماعی و سپس به وبسایت شرکت هدایت شده اند.
از مزایای بازاریابی شبکه ای نفیس، می توان به افزایش سرعت و کیفیت ارتباط با مشتریان، جذب مشتریان جدید، افزایش وفاداری مشتریان، کاهش هزینه های بازاریابی و فروش، بهبود نمایش برند و افزایش رضایتمندی مشتری و در نتیجه افزایش فروش اشاره کرد.
مورد مطالعاتی این بار، یک شرکت کوچک فروش لوازم خانگی در تهران است که به دنبال افزایش حضور خود در فضای دیجیتال بوده و برای این منظور تصمیم به استفاده از گوشی هوشمند برای تولید محتوا گرفته بود.
این چالشها عبارتاند از: مدیریت حرفهای فایلهای تولید شده، کمبود فضای ذخیرهسازی، عدم دسترسی به وسایل برقراری ارتباط با اینترنت با سرعت بالا در برخی مکانها و آموزشهای دقیق برای استفاده از نرمافزارهای ویرایش فیلم و عکس بر روی گوشی. اگرچه استفاده از گوشیهای همراه برای تولید محتوا فواید فراوانی دارد، اما با چالشهایی نیز همراه است.
افکارتان را باما در میان بگذارید